Big Brother Αποχωρηση : Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το τρίτο live : Big brother spoiler αποχωρηση 8/10:

Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother.

Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. The Bachelor spoiler: Î
The Bachelor spoiler: Î"υο τα φαβορί για τον Î'λέξη. Ποια from www.tvfreaks.gr
Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη .

Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live.

Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη .

Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. House Of Fame Î'ποχωρηση : H Apoxwrhsh Toy 8emh Themicorn
House Of Fame Î'ποχωρηση : H Apoxwrhsh Toy 8emh Themicorn from image.fthis.gr
Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν.

Big brother spoiler αποχωρηση 8/10:

Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ .

Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. The Bachelor spoiler: Î
The Bachelor spoiler: Î"υο τα φαβορί για τον Î'λέξη. Ποια from www.tvfreaks.gr
Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ .

Big brother spoiler αποχωρηση 8/10: Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της παρασκευής (8/10) στον σκαϊ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο αποψινό live. Live, ειδήσεις, βίντεο, φωτογραφίες για το big brother. Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση.

Big Brother Αποχωρηση : Big Brother: Î'υτός ο παίκτης αποχώρησε από το τρίτο live : Big brother spoiler αποχωρηση 8/10:. Εκτός του «big brother 2» βρέθηκε, την παρασκευή (08/10), ο στιβ μιλάτος ενώ αναδείχθηκε η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για την ερχόμενη . Το αγώνισμα του βέτο έφερε νικητή έναν νέο παίκτη, τον νάσο.μετά από πολλές συζητήσεις και ενώ φαινόταν. Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο στηβ . Από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση. Στο big brother για άλλη μία εβδομάδα οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ψηφίσουν για τους συμπαίκτες τους που επιθυμούν να αποχωρήσουν.